Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İngiltere Premier Lig’de koronavirüs vakalarında rekor kırıldı: Son bir haftada 103 kişinin test sonucu pozitif çıktı

İngiltere Premier Lig’de son bir haftada yapılan koronavirüs testlerinde 103 kişinin sonucunun pozitif çıktığı duyuruldu. Bu vaka sayısı, koronavirüs salgının başlangıcından bu yana en yüksek seviye olarak kayıtlara geçti. 

Premier Lig’de koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor

İngiltere Premier Lig, koronavirüs vakaları nedeniyle zor günler geçiriyor. Omicron varyantının İngiltere’deki yayılımı, günden güne artıyor. Premier Lig yönetimi, 15 Aralık tarihinde aldığı karar ile oyuncuların ve kulüp çalışanlarının koronavirüs testlerinin günlük yapılmaya başlanacağını açıklamıştı. Premier Lig’in internet sitesinden yapılan son açıklamada ise 20-26 Aralık tarihlerinde uygulanan 15 bin 186 test sonucunda 103 pozitif vaka tespit edildiği kamuoyuna duyuruldu. Lig genelinde testi pozitif çıkan kişi sayısı, geçen haftanın verilerine (90) göre 13 kişi daha arttı ve salgının başlangıcından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Öte yandan İngiltere Premier Lig’de artan koronavirüs vakaları nedeniyle bu ay toplam 15 maç ertelendi. 

İngiltere Premier Lig’deki koronavirüs vakaları ile ilgili haberimiz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler