Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. Tur heyecanı başlıyor: Trabzonspor’un konuğu Boluspor – Galatasaray, Denizlispor karşısında

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. Tur, bugün (28 Aralık) oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Dört büyüklerden Galatasaray ve Trabzonspor, kupa serüvenine bu akşam başlayacak. Karşılaşmalar, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Galatasaray ve Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda sahaya iniyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. Tur, bugün (28 Aralık) oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Süper Lig’de ilk devrenin sona ermesiyle tüm odağını kupaya çeviren takımlar, 26 Mayıs 2022 tarihindeki final maçına yükselebilmek için kozlarını paylaşacak. Dört büyüklerden Galatasaray ve Trabzonspor ise bugün sahne alacak. Süper Lig’in ilk devresini en yakın takipçisinin yedi puan önünde lider tamamlayan bordo-mavililer, sahasında TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile karşılaşacak. Ligde zirve yarışının oldukça uzağında kalan Galatasaray ise sahasında bir diğer TFF 1. Lig ekibi Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Müsabakalar, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. Tur programı şöyle:

28 Aralık Salı

13.00: Kasımpaşa-Kocaeli

15.00: Atakaş Hatayspor-Menemen

17.00: Fraport-TAV Antalyaspor- GZT Giresunspor

18.30: Trabzonspor-Boluspor

21.00: Galatasaray-Denizlispor

29 Aralık Çarşamba

13.00: Aytemiz Alanyaspor-Mardin 1969

15.00: VavaCars Fatih Karagümrük-Bodrumspor

17.00: Adana Demirspor-Ankaraspor

18.30: Göztepe-Samsunspor

21.00: Fenerbahçe-Afjet Afyon

31 Aralık Perşembe

13.00: Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Bandırmaspor

15.00: İttifak Holding Konyaspor-Ümraniyespor

17.00: Demir Grup Sivasspor-Ankaragücü

18.30: Gaziantep FK-Bursaspor

21.00: Beşiktaş-Altay

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.