Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gündem: Medya (24) – 2021’de gazetecilik: Medyada yaptırım, sosyal medyada dezenformasyon slalomu

Ceren Sözeri ve Can Ertuna, Gündem: Medya‘da bu hafta 2021’in Türkiye ve dünya medya bilançosunun yanı sıra medyada yaşananların nasıl bir süreklilik izlediğine ve 2022’de nasıl bir medya ikliminin beklendiğine dair değerlendirmelerde bulundu.

Ertuna ve Sözeri, yılın son programında, BDDK’nın gazeteciler hakkında yaptığı suç duyurusu ile yurtta ve dünyada dezenformasyon sorununa yönelik Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un ‘siber vatan’ tanımının alt başlıklarını konuştu. Dijitalleşmeyle birlikte gazeteciliğin kurtuluşu dijital abonelikle mümkün mü? Bu yaklaşıma örnek olarak The Guardian modelinin anlattıkları konuşuldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.