Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de 18. hafta devam ediyor: Anadolu Efes, bugün UNICS Kazan deplasmanına konuk

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonun 18. haftası devam ediyor. Dün (29 Aralık) oynanması planlanan dört maçın yalnızca biri yapılabildi. Fenerbahçe Beko – Real Madrid, Olympiakos – CSKA Moskova, AX Armani Exchange Milan – ALBA Berlin maçları koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendi.

Güncel durumda Real Madrid ve Olimpia Milan’da 11’er, ASVEL ve Olympiakos’ta sekizer, Panathinaikos’ta altı, Fenerbahçe Beko’da üç ve Barcelona’da bir koronavirüs vakası görüldü. Bu vakaların bir kısmı teknik ekiplerde ortaya çıktı.

Fenerbahçe Beko’dan koronavirüs açıklaması:

Oynanabilen tek maçta AS Monaco, Maccabi Playtika Tel Aviv’i 82-76 mağlup etti ve bu sonuçla İsrail temsilcisi, üst üste sekizinci mağlubiyetini yaşadı.

Karşılaşmanın özeti:

Anadolu Efes, bugün (30 Aralık) saat 19:00’da Kazan’da UNICS’in konuğu olacak. Haftanın öne çıkan maçlarından birinde temsilcimiz, üst üste dördüncü galibiyetini arıyor.

30 Aralık Perşembe gününün programı şu şekilde:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.