Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Muhalefetten iktidara enflasyon tepkisi – Kemal Kılıçdaroğlu: “Ey Saray’daki ekonomi dehası, dokunduğun her şeyi eline yüzüne bulaştırdın”

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yıllık enflasyonu yüzde 36,8 olarak açıkladı. Muhalefet partileri enflasyon rakamlarını ve iktidarın ekonomi politikalarını sosyal medya üzerinden eleştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ey Saray’daki ekonomi dehası, dokunduğun her şeyi eline yüzüne bulaştırdın” dedi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “İktidar artık hiçbir şey vermiyor, sadece kepçeyle alıyor” yorumunu yaptı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise “Hani faiz sebep, enflasyon neticeydi? Mızrak çuvala sığmıyor” değerlendirmesinde bulundu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da “İktidarın 85 milyon üzerinde yaptığı ekonomi deneyi, ülkemizi uçuruma sürüklüyor” mesajını paylaştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.