Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Avrupa’daki temsilcilerimiz bu hafta ne yaptı? (16): Enes Ünal, Real Madrid’i yıktı

Avrupa’daki liglerde 2021-2022 sezonu heyecanı devam ediyor. Bu liglerde forma giyen temsilcilerimizin takımlarındaki performansları ise hem ülkemizdeki futbolseverleri hem de Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı yakından ilgilendiriyor. Medyascope Spor Servisi olarak, Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden futbolcularımızın bu haftaki performanslarını sizin için derledik.

Enes Ünal, Real Madrid’i Getafe deplasmanından eli boş gönderdi

Milli futbolcumuz Enes Ünal’ın formasını giydiği Getafe, Real Madrid ile sahasında kozlarını paylaştı. Ev sahibi, 9. dakikada Enes’in attığı gol ile lider Real Madrid’i 1-0 mağlup etmeyi başardı ve yenilmezlik serisini altı maça çıkardı. Real Madrid filelerini sarsarak bu sezonki gol sayısını altıya çıkaran Enes Ünal, böylelikle LaLiga’da 2022 yılının ilk golünü kaydeden isim olarak da kayıtlara geçti. 

Enes Ünal’ın Real Madrid karşısındaki istatistikleri:

Sahada kaldığı süre: 83 dakika

Toplam pas: 18

Pas yüzdesi: %66,7

Kilit pas: 1

Çalım: 0

Top çalma: 2

Şut: 2

Gol: 1

Asist: 0

Maç puanı: 7,67

Getafe-Real Madrid karşılaşmasının özet görüntüleri:

Watford, Tottenham’a mağlup oldu

Milli futbolcumuz Ozan Tufan’ın formasını giydiği Watford, sahasında konuk ettiği Tottenham’a son dakikada yediği gol ile 1-0 mağlup oldu. Ozan, karşılaşmayı yedek kulübesinden takip etti.

Milli futbolcularımız Çağlar Söyüncü ile Ozan Kabak’ı karşı karşıya getirecek olan Leicester City-Norwich City mücadelesi, kulüplerde çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. 

Milli futbolcularımız Orkun Kökçü, Ali Akman, Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik’in takımları, devre arası nedeniyle bu hafta maça çıkmadı.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.