Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (4 Ocak 2022): Prof. Dr. Mustafa Aydın ile “Türkiye Eğilimleri Araştırması”, Prof. Dr. Öner Günçavdı ile enflasyon ve gelen zamlar, Okan Yücel ile partilerin grup toplantıları

Editör: Egemen Gök

Güne Bakış’ta bu akşam, Kadir Has Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi ve Global Akademi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ile Kadir Has Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Grubu ile Global Akademi ortaklığında yürütülen 2021 yılı “Türkiye Eğilimleri Araştırması”nın sonuçlarını, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi ve Medyascope yorumcusu Prof. Dr. Öner Günçavdı ile Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı yıllık enflasyon rakamını ve gelen zamları, Medyascope Ankara muhabiri Okan Yücel ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) grup toplantılarını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.