Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hoş geldin Griezmann Mbappe bebek – Şili’de yeni doğan bebeğe verilen isim gülümsetti

Güney Amerika ülkesi Şili’de 1 Ocak 2022 tarihinde doğan bir bebeğe Fransa Milli Takımı’nın yıldız futbolcuları Antoine Griezmann ve Kylian Mbappe’nin soyadları isim olarak verildi. Fransa’nın Şili Büyükelçiliği, bebeklerine Griezmann Mbappe ismini koyan Bolivyalı aileyi kutladı.

Griezmann Mbappe, Şili’de dünyaya geldi

Güney Amerika ülkesi Şili’de 1 Ocak 2022 tarihinde doğan bir bebeğe Fransa Milli Takımı’nın yıldız futbolcuları Antoine Griezmann ve Kylian Mbappe’nin soyadları isim olarak verildi. Bebeğin babası, Atletico Madrid forması giyen Antoine Griezmann’ın adını seçerken, annesi ise Paris Saint Germain’de top koşturan Kylian Mbappe’nin adını tercih etti. Yaklaşık dört yıldır Şili’de ikamet eden Bolivyalı çift, 2022 yılında Copiapo Hastanesi’nde doğan ilk bebeğin ailesi olarak da kayıtlara geçti. Atacama Sağlık Servisi ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ”Tebrikler. 2022’de Copiapo Hastanesi’nde dünyaya gelen ilk bebek olan Griezmann Mbappe’yi içtenlikle selamlıyoruz. Ona ve annesi Teodora’ya kucak dolusu sevgiler” diye yazarak çifti tebrik etti. 

Şili’nin başkenti Santiago’daki Fransa Büyükelçiliği de yeni doğan bebeğe verilen Griezmann Mbappe ismine kayıtsız kalmadı. Büyükelçilik, sosyal medya hesabından ”Şili’deki Fransız Büyükelçiliği olarak bu doğumu kaçıramazdık. Bebek Griezmann Mbappe ve ailesini tebrik ediyoruz” paylaşımında bulundu. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler