Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meraklısına Bilim (114): Stres nelerle ilişkilidir, stresle nasıl baş edilebilir? – Doç. Dr. Hale Yapıcı Eser ile söyleşi

Stres nedir, nelerle ilişkilidir, stresin türleri nelerdir, anksiyete ile stres arasında nasıl bir ilişki vardır, stres bedenimizi nasıl etkiler, stresle baş etme yolları nelerdir, psikiyatri alanında stres üzerine çalışmak nasıl bir deneyim?

Bilim Akademisi işbirliğiyle hazırladığımız popüler bilim programı Meraklısına Bilim‘in bu haftaki konuğu Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hale Yapıcı Eser‘di. Eser, stresle ilgili Gülçin Karabağ’ın sorularını yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.