Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Monaco’nun yeni teknik direktörü Philippe Clement

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco, Niko Kovac’tan boşalan teknik direktörlük görevine Philippe Clement’in getirildiğini açıkladı.

Monaco’da Philippe Clement dönemi

Teknik direktör Niko Kovac ile yollarını ayıran Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco, aradığı ismi Belçika’dan buldu. Kulüpten yapılan açıklamada Belçikalı teknik direktör Philippe Clement ile üç yıllık sözleşme imzalandığı kamuoyuna duyuruldu.

Kariyerine 2017 yılında başlayan Clement, bu dönem içinde Genk ve Brugge kulüpleriyle dört Belçika Ligi, iki Belçika Süper Kupası, bir de Belçika Kupası kazanarak dikkatleri üzerine çekti. 47 yaşındaki teknik direktör, Monaco’daki ilk maçına 9 Ocak tarihinde Nantes karşısında çıkacak. UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasını lider bitiren Monaco, Ligue 1’de topladığı 29 puanla altıncı sırada yer alıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.