Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Abdullah Avcı ve Edin Visca tekrar buluştu

Trabzonspor, Medipol Başakşehir’den Edin Visca’yı 3,5 yıllığına renklerine bağladı. Bosna-Hersekli yıldız, böylece Medipol Başakşehir’de beş sezon beraber çalıştığı teknik direktör Abdullah Avcı ile yeniden bir araya geldi.  

Abdullah Avcı ve Edin Visca şampiyonluk için buluştu

Trabzonspor, Medipol Başakşehir’den Edin Visca’yı 3,5 yıllığına renklerine bağladı. Süper Lig’de emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen bordo-mavililer, Visca için İstanbul temsilcisine üç taksit halinde toplam 4 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

Bosna-Hersekli yıldız, böylelikle Medipol Başakşehir’de beş sezon beraber çalıştığı teknik direktör Abdullah Avcı ile de yeniden buluşmuş oldu. 2011-2012 sezonunda Medipol Başakşehir forması giymeye başlayan Edin Visca, 2014-2015 sezonunda ise kariyerinde büyük emeği olan Abdullah Avcı ile tanışmıştı. İki isim, lacivert-turunculu kulübün çatısı altında beş sezon geçirmiş ve bu beş sezonun üçünde şampiyonluğu son haftalarda kaybetmişti. Visca, Avcı’nın takımdan ayrıldığı 2019-2020 sezonunda ise mutlu sona ulaşmayı başarmıştı. 

Trabzonspor’un Edin Visca paylaşımı:

Trabzonspor,  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde taktik ağırlıklı çalıştı. Yeni transfer Edin Visca da ilk antrenmanına çıktı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.