Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Spor yayında – Heyecanlı fikirlerimiz ve spor gazeteciliğine olan tutkumuzla sizleri bekliyoruz

Medyascope Spor’dan merhaba!

Juan Jose Campanella’nın yönettiği, Arjantin sinemasının en özel eserlerinden Oscar ödüllü El Secreto de Sus Ojos (Gözlerindeki Giz) filminde dedektif Baez tutkuyu şöyle tanımlar: “Bir insan yüzünü değiştirebilir, evini değiştirebilir, ailesini bırakıp gidebilir, eşini, cinsiyetini, dinini, tanrısını bile değiştirebilir ama asla tutkusunu değiştiremez.” 

Medyascope çatısı altında kurulan Medyascope Spor’da bir dolu fikrimizi ve yüreklerimizde 90’lardaki spor gazetelerini okul servisine binmeden aldığımızdaki heyecanı sizinle paylaşmak istiyoruz. Fakat o zamanki spor gazetelerinden bir farkımız var…

Mohamed Kallon, Robert Pires, Rivaldo gelmeyecek veya Eto’o bitmedi. Fatih Akyel, sadece Basklıları oynatan Athletic Bilbao’ya transfer olmayacak, olamaz. Chicago Bulls’taki Drake Hotel’de Michael Jordan ve Karl Malone, İbrahim Kutluay’ın maaşını tartışmadı, tartışmayacak…

Daima Medyascope’un gazetecilik ilkeleriyle hareket eden bir “spor servisi” olarak sizleri karşılıyoruz. Futbol ve basketbolun yanı sıra körling, ragbi, bisiklet, boks, voleybol, motor sporları, sumo, satranç da göreceksiniz… iki çocuğun rekabetçi şekilde bilyelerini çarptırmasını bile izleyebilir, okuyabilirsiniz.

Bizler okul ziliyle servise koşan, olimpik ruhu mavi veya siyah önlüklerine işlemiş bir grubun artık “Spor Medyası”nda bayrağı devralmaya gelen nesliyiz. İçimizdeki tutkumuzun kıvılcımlanmasıyla ortaya çıkan alevin yarattığı ateşin çevresinde birlikte buluşmak dileğiyle. 

Daha çok kişiye ulaşabilmemiz için bizleri takip edebileceğiniz linklerimiz:

Twitter

Youtube

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.