Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Philippe Coutinho Aston Villa’da

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Barcelona forması giyen Brezilyalı yıldız Philippe Coutinho’yu sezon sonuna kadar kiraladı. 

Philippe Coutinho’nun yeni durağı Aston Villa

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Barcelona’dan Philippe Coutinho’yu sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Liverpool forması altında harikalar yarattıktan sonra Barcelona’ya 150 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Coutinho, İspanya temsilcisi ile bekleneni veremedi. 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız, son iki lig sezonunda yalnızca 13 maça ilk 11’de başlayabildi. Coutinho, bu karşılaşmalarda ise beş kez fileleri sarstı. Öte yandan Philippe Coutinho’nun Liverpool’dan eski takım arkadaşı Steven Gerrard, Aston Villa’da menajerlik yapıyor. Coutinho, Gerrard yönetiminde kariyerinde yeniden çıkışa geçmeyi amaçlıyor. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.