Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 14. hafta başlıyor: İki maçın ertelendiği haftada 12 takım parkeye çıkıyor 

ING Basketbol Süper Ligi’nin (BSL) 16. haftası, hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor.

Semt77 Yalovaspor – Frutti Extra Bursaspor, Yukatel Merkezefendi Belediyesi – Anadolu Efes karşılaşmaları, Yalova ve İstanbul temsilcisinde görülen koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka’yı ağırlıyor

8 Ocak Cumartesi günü saat 20:15’te Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka’yı konuk edecek. Aynı zamanda lider ve ikincinin mücadelesi anlamına gelecek bu karşılaşma öncesinde HDI Sigorta Afyon Belediyesi – Gaziantep (13:00), Tofaş – Türk Telekom (15:30), Pınar Karşıyaka – Aliağa Petkim (18:00) maçları oynanacak.

Akatlar’da iki güçlü İstanbul temsilcisi karşılaşıyor

9 Ocak Pazar günü saat 18:00’de Beşiktaş Icrypex, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde Bahçeşehir Koleji’ni ağırlıyor. Haftanın kapanış maçında (20:15) ise Galatasaray NEF, Büyükçekmece’yi konuk edecek.

Basketbol Süper Ligi’nde 16. hafta öncesi puan durumu:

BSL’de 15. haftanın en iyi 10 hareketini hatırlayalım:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.