Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Politik Akademi (101): “Türkiye’de Dış Politikaya Yönelik Yaklaşım ve Algılar” – IstanPol araştırma raporu üzerine Pınar Sayan ve Edgar Şar ile söyleşi

İktidar bloku seçmenleri genel olarak dış politikayı nasıl değerlendiriyor, eleştirdikleri noktalar mevcut mu? Muhalefet bloku seçmenleri genel olarak dış politikayı nasıl değerlendiriyor, iktidarı destekledikleri noktalar var mı? Dış politikadaki sorunların çözümü noktasında muhalefet bloku seçmenleri ile iktidar bloku seçmenleri arasındaki benzerlik ve farklılıklar neler?

Beykoz Üniversitesi öğretim üyesi, siyasetbilimci ve İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü (IstanPol) dış politika uzmanı Dr. Pınar Sayan ve IstanPol Dış Politika Birimi Koordinatörü Edgar Şar, “Türkiye’de Dış Politikaya Yönelik Yaklaşım ve Algılar” başlıklı bir araştırma yürüttü. Politik Akademi’de bu hafta Şar ve Sayan, Gülçin Karabağ’ın araştırma raporuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.