Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD’li aktör ve komedyen Bob Saget otel odasında ölü bulundu

Sitcom dizisi Bizim Ev’de (Full House) canlandırdığı Danny Tanner karakteriyle bilinen ünlü ABD’li aktör ve komedyen Bob Saget, Florida eyaletinin Orlando kentindeki Ritz-Carlton Otel’deki odasında ölü bulundu. 65 yaşındaki aktörün ölüm nedenine dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Orlando Polisi olay yeri inceleme sonucunda Saget’in cinayete kurban gittiğine ya da uyuşturucu kullandığına dair bir işaret olmadığını aktardı.

Bob Saget

Saget, “2022 ‘I Don’t Do Negative” adlı bir komedi turuna başlamış ve cumartesi gecesi (8 Ocak) Florida’nın Jacksonville kentinde sahne almıştı. Gösteriden sonra Instagram hesabından paylaştığı gönderide sahnelere geri dönmekten ötürü duyduğu mutluluğu dile getirmiş ve hayranlarına sanatına bağımlı olduğunu söylemişti.

Ailesi, Saget’in ölümüne dair paylaştığı mesajında, “Sevgili Bob’umuz bugün vefat etti. O bizim için her şeydi. Canlı performansları ile her kesimden insanı bir araya getiriyordu” dedi.

Bizim Ev’den rol arkadaşı John Stamos, Saget’in ölümünden duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından dile getirdi. Stamos, “Kırıldım. Hayal kırıklığına uğradım. Şoktayım. Asla O’nun gibi bir arkadaşım olmayacak. Seni çok seviyorum Bobby” dedi.

Saget, Türkiye’de “Bizim Ev” olarak yayınlanan Full House dizisinin başrolünde yıllarca rol almıştı. ABD’de 1987 ile 1995, Türkiye’de ise 1995 ile 2003 yılları arasında gösterime giren Bizim Ev, ilk bölümünden 30 yıl sonra Netflix ekranlarında yeniden seyircisiyle buluşmuştu.

Kaynak: BBC, Reuters

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.