Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mikroscope’un sekizinci sayısı yayında: “Yeniden doğuş”

“Bakmak için değil görmek için” sloganıyla yola çıkan edebiyat dergisi Mikroscope‘un sekizinci sayısı yayında.

Çevrimiçi olarak her ay internet sitesinden okuyucuyla buluşan Mikroscope, sekizinci sayısında “yeniden doğuş” temasıyla sizlerle buluşuyor.

Bu sayıda yine keşiflere çıkan Mikroscope’ta yaşama dair bir kediden ne öğrenebileceğimizi, bir anlatı olarak yeniden doğuşun insanlık tarihi boyunca ne şekillerde belirdiğini, Stefan Zweig’ı, Kızıl Devrim’i, Dexter’ı, Mısır edebiyatından Necip Mahfuz’u, bir şehirlinin gözünden bahçe işleri rehberini, yeni insan spekülasyonu gibi konuları ve daha pek çoğunu bulacaksınız.

Podcast bölümümüzde ise kökeni acıya, üzüntüye ve trajediye dayanan cazın doğuşu, yeniden biçimlenişi ve yayılışı üzerine keyifli bir konuşma yer alıyor.

Mikroscopeun yeni sayısını mikro-scope.com adresinden okuyabilir ve Spotify’dan dinleyebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.