Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

New York Belediye Başkanı Eric Adams, meyve ve sebze alışverişini Türk esnaftan yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York şehrinin Belediye Başkanı Eric Adams, sokakta gezerken sebze ve meyve satan iki Türk esnaf ile karşılaştı. Videoda manavların birbirlerine “Abi bu belediye başkanı biliyorsun değil mi?” dediği duyuluyor.

New York Belediye Başkanı Eric Adams, Twitter hesabından sokakta gezerken sebze ve meyve satıcılarının olduğu alana yaklaştı ve o anların görüntüsünü paylaştı. Adams videoda küçük esnafa verdiği desteği anlattı ve “Her zaman dışarı çıkıp meyve ve sebze almaya gittiğimde bu adamlar her akşam tezgahlarındalar ve çok çalışıyorlar” dedi.

Adams’ın konuşmasının ardından videodaki Türk manavların birbirlerine “Belediye başkanı bu abi biliyorsun değil mi?” dediği ve karşısındaki tezgahta bulunan manavın ise “Aaa!” diyerek yanıt verdiği duyuluyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.