Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ceren Sözeri ve Can Ertuna ile Gündem: Medya (27) – 100 Kişilik Türkiye: Gazete okumuyor, TV izliyor, instagram kullanıyor

Can Ertuna ve Ceren Sözeri’nin hazırladığı programda bu hafta, KONDA’nın “Türkiye 100 Kişi Olsaydı” çalışmasında yer alan medya kullanım alışkınlıklarına dair veriler değerlendirildi. Programda ayrıca, İstanbul’daki BBC Türkçe çalışanlarının grevi, Birleşik Krallık’ta BBC’ye aktarılan kamu kaynağının kesilmesi önerisi ve kamu yayıncılığı tartışmaları ele alındı. Sözeri ve Ertuna son olarak, Hrant Dink ve Uğur Mumcu cinayetleri ile sonrasında yaşanan hukuki süreçlerin Türkiye’deki basın ve ifade özgürlüğü üzerindeki etkilerine değindi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.