Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (21 Ocak 2022): AKP oylarındaki yükseliş kalıcı mı? Yöneylem Araştırma Koordinatörü Derya Kömürcü yorumladı

Medyascope’un sabah haberleri bülteni Gündem’de Yöneylem Araştırma Koordinatörü Derya Kömürcü, Adalet ve Kalkınma Partisi oylarında anketlerin gösterdiği yükselişi anlattı. Kömürcü, yükselişin kalıcı olup olmadığını ve muhalefetin ortak aday tartışmalarını değerlendirdi. (04:50)

Bir süredir sahnede giydiği kıyafetler nedeniyle eleştirilerin hedefi olan ve pek çok kesim tarafından da destek gören şarkıcı Gülşen, eleştirilere yanıt verdi. Gülşen, “Hiçbir sıfatın kölesi değilim. Kimseye ait değilim. Ben kendimim. Kendime aitim” dedi. (28:45)

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.