Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Dr. Mitat Çelikpala, Ankara’nın Rusya-Ukrayna krizindeki arabuluculuk teklifini değerlendirdi: “İyi niyetli bir beklenti”

Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan gerilim sürüyor. Sınırda yaşanan bu gerilim sıcak bir çatışmaya evrilir mi? ABD ve müttefikleri olası bir işgal durumunda ne gibi yaptırımlar uygulayabilir? Olası bir savaş durumunda Karadeniz’de dengeler nasıl değişir, Türkiye nasıl bir pozisyon alır? Türkiye Rusya ile Ukrayna arasında arabulucu olabilir mi? Medyascope yayınında Senem Görür, Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mitat Çelikpala ile Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan gerilimin bugünlere nasıl geldiğini konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.