Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (27 Ocak 2022): Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yolsuzluk suçlaması & Erdoğan’ın gündemi İBB

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam (26 Ocak) sosyal medya hesabından yayınladığı videoda iktidarı yolsuzlukla suçladı. O saatlerde televizyon canlı yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeminde ise İstanbul’daki kar yağışı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi vardı.

Medyascope’un sabah haberleri bülteni Gündem’de Şükran Şençekiçer’in konuğu olan siyasal iletişim uzmanı Dr. İbrahim Uslu, yaşananları ve siyasetçilerin iletişim stratejilerini yorumladı. Medyascope Ankara muhabiri Okan Yücel, Erdoğan’ın ve Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının Ankara’daki yankılarını aktardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.