Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dusan Vlahovic Juventus’un yolunu tuttu

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, Fiorentina’dan Sırp santrfor Dusan Vlahovic’i kadrosuna kattığını açıkladı. 70 milyon euro artı bonuslar karşılığında Torino temsilcisine imza atan Vlahovic, İtalya’da ara transfer döneminin en pahalı transferi olarak tarihteki yerini aldı. 

Dusan Vlahovic, Juventus’a imza attı

İtalya Seria A ekiplerinden Juventus, Fiorentina’dan Dusan Vlahovic’i kadrosuna kattığını açıkladı. Bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalan Torino temsilcisi, 22 yaşındaki Vlahovic için Fiorentina’ya 70 milyon euro artı 11,6 milyon euro FIFA ile ek ücretler ödemesi ve 10 milyon euro da elde edilecek sportif başarılara göre transfer bedeli ödeyecek. Vlahovic, bu transfer ücreti ile İtalya’da ara transfer döneminin en pahalı transferi olarak tarihteki yerini aldı. 30 Haziran 2026’ya kadar siyah-beyazlı ekibe imza atan Sırp santrfor, Juventus’ta ”7” numaralı formayı terletecek. Juventus’ta ”7” numarayı son olarak Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo giymişti. 

Juventus’un sosyal medya hesaplarından “Şimdi burada, #DV7” şeklinde duyurduğu Dusan Vlahovic, bu sezon Serie A’da ve İtalya Kupası’nda oynadığı 24 karşılaşmada 20 kez fileleri sarsmıştı. 

https://twitter.com/juventusfc/status/1487132572828241922?s=20&t=NrX_oiGCPffjwJ2YFCB-PQ

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.