Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Adama Traore, Barcelona’ya transfer oldu

İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona, Wolverhampton’da forma giyen eski futbolcusu Adama Traore’yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Adama Traore, resmen Barcelona’da

İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona, Wolverhampton’dan eski futbolcusu Adama Traore’yi kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Sözleşmeye zorunlu olmayan satın alma opsiyonu eklemeyen Katalonya ekibi, Traore’nin performansından memnun kalırsa Wolverhampton’a 30 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek oyuncuyu beş yıllığına kadrosuna katabilecek. 26 yaşındaki İspanyol futbolcu için önümüzdeki çarşamba günü (2 Şubat) Camp Nou’da imza töreni düzenlenecek. 

Barcelona altyapısından yetişen Adama Traore, 2013 yılında ilk kez A takıma yükselmişti. Traore, A takımda ise sadece dört karşılaşmada forma giymiş ve 2015 yılında 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Aston Villa’nın yolunu tutmuştu. Aston Villa’da tutunamayan İspanyol yıldız, Middlesbrough’da iki sezon forma giyerek Wolverhampton’a transfer olmuştu. Wolverhampton, Adama Traore için 18 milyon sterlin ödeyerek kulüp transfer rekorunu kırmıştı. 

2017-2018 sezonundan bu yana Wolverhampton forması giyen Adama Traore, bu süre içinde 154 karşılaşmaya çıktı. Traore, bu karşılaşmalarda toplam 11 gol atıp 16 da asist yaptı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.