Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Evanescence’in “Bring Me To Life” şarkısı bir milyar izlenmeye ulaştı

ABD’li rock müzik grubu Evanescence’in “Bring Me To Life” isimli şarkısının klibi bir milyar izlenmeyi geçti. Grubun kurucusu ve vokalisti Amy Lee, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “Bir milyar görüntülemeye ulaştığımız için çok gururluyuz! Ne çılgın bir şey” dedi.

“Bring Me To Life” şarkısının Philipp Stölzl tarafından çekilen klibi, şarkının 2003’te piyasaya sürülmesinin ardından yakaladığı başarıda büyük pay sahibi. Şarkının klibinde, sadece Evanescence grubunun kurucusu ve vokalisti Amy Lee değil, aynı zamanda “12 Stones” grubunun konuk vokalisti Paul McCoy da yer aldı.

Klibin bir milyar izlenmeyi geçmesinin ardından Lee, sosyal medya üzerinden “Bir milyar görüntülemeye ulaştığımız için çok gururluyuz! Ne çılgın bir şey. Tüm bu sevgi, tüm anılar için teşekkür ederim. Söyleyecek söz bulamıyorum” mesajını paylaştı.

https://twitter.com/AmyLeeEV/status/1488701051364593670?s=20&t=ABhGjNyGjofRF7U4Z9hRWQ

Birçok müzikseveri Evanescence grubu ile tanıştıran şarkının “Bring Me To Life” olduğu belirtiliyor. 

Grubun 2003’teki ilk stüdyo albümü Fallen’da yer alan şarkı, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) üçlü platin sertifikasına layık görüldü ve Evanescence, 46. Grammy Ödülleri’nde “Bring Me To Life” ile En İyi Hard Rock Performansı dalında Grammy kazandı.

Kaynak: Loudwire

Derleyen: Berkcan Tuner

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.