Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (3 Şubat 2022): İlhan Uzgel ve Senem Görür ile Erdoğan’ın Ukrayna ziyareti, muhabirlerimiz Ali Deniz Çakır, Senem Büyüktanır ve Edanur Tanış ile “Cumhur ve Millet İttifakı’nın Kaleleri”nden izlenimler

Editör: Egemen Gök

Güne Bakış’ta bu akşam, Prof. Dr. İlhan Uzgel ve Medyascope Dış Haberler editörü Senem Görür ile Rusya-Ukrayna krizini ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ukrayna ziyaretini, Medyascope muhabiri Ali Deniz Çakır ve Medyascope Ankara muhabiri Senem Büyüktanır ile Cumhur İttifakı’nın en çok oy aldığı ilçelerden İstanbul-Sultangazi ve Ankara-Keçiören’den izlenimlerini, Medyascope muhabiri Edanur Tanış ile Millet İttifakı’nın en çok oy aldığı ilçelerden biri olan İstanbul-Beşiktaş’tan izlenimlerini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.