Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (17 Şubat 2022): 16 yaşındaki S.Ş. Hüseyin Can Gökçek tarafından öldürüldü, Ufuk Çeri’nin izlenimleri, Kamil Yılmaz ile MB’nin faiz kararı, muhabirlerimiz ile cemevlerine “konut statüsü” kararı

Editör: Egemen Gök

Güne Bakış’ta bu akşam, Medyascope muhabiri Ufuk Çeri ve Egehan Deniz Koska ile Giresun’da 16 yaşındaki S.Ş.‘nin Hüseyin Can Gökçek tarafından öldürülmesini ve izlenimlerini, Medyascope muhabirleri Edanur Tanış ve Aytuğ Özçolak ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cemevleri ile ilgili açıklamasını, Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Kamil Yılmaz ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında politika faizini yüzde 14’te sabit tutmasını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.