Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Naci İnci, TÜBİTAK yönetimine atandı

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, cumhurbaşkanı kararıyla TÜBİTAK Yönetim Kurulu üyeliğine atandı. Karar, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla bugün Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte TÜBİTAK yönetiminde değişikliğe gidildi. TÜBİTAK Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Prof. Dr. Hasan Mandal yeniden getirilirken Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, atanan beş yönetim kurulu üyesinden biri oldu. Mandal daha önce de YÖK Yürütme Kurulu üyesi olarak görev yapmıştı.

Prof. Dr. Naci İnci, 21 Ağustos 2021 tarihinde cumhurbaşkanlığı kararı ile Boğaziçi Üniversitesi’nin rektörlüğüne atanmıştı. İnci, kendisinden önce aynı göreve atanan Prof. Dr. Melih Bulu’nun yardımcısı olarak görev yapıyordu. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.