Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (21 Şubat 2022): Ufuk Çeri ile Migros işçilerinin kazanımları, Bahadır Özgür ile İsviçre Sırları, Hıdır Göktaş ile altı liderin güçlendirilmiş parlamenter sistem buluşması

Editör: Sahra Atila

Güne Bakış’ta bu akşam Medyascope muhabiri Ufuk Çeri ile Migros işçilerinin 18. günde kazanımla sonuçlanan eylemlerini, gazeteci ve Medyascope yorumcusu Bahadır Özgür ile 18 binden fazla gizli hesap bilgilerinin ifşa olduğu İsviçre Sırları’nı ve Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) ve Gelecek Partisi liderlerinin 28  Şubat’ta açıklayacağı güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmasını ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Reuters haber ajansına yaptığı açıklamaları konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.