Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Selim Kuneralp ve Senem Görür ile Kordiplomatik (7): İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan ile Ukrayna krizinin Türkiye’ye etkisi

Dünya, Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan gerilime odaklanmış durumda. Ukrayna’nın doğusundaki Donbas bölgesinde taraflar birbirlerini ateşkesi bozmakla suçlarken, diplomatik temaslar da devam ediyor. Beyaz Saray, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmeyi “prensipte” kabul ettiğini açıkladı. Kremlin’den “çok erken” yorumu gelse de, 24 Şubat’ta ABD ve Rus dışişleri bakanlarının konu hakkında görüşeceği biliniyor. Fakat Ukrayna krizi, sadece Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan bir kriz değil. Bu krize arabuluculuk yapmak isteyen bir ülke de krizden en fazla etkileneceklerden biri: Türkiye. Kordiplomatik’in bu haftaki bölümünde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili ve emekli Büyükelçi Ahmet Kamil Erozan ile Ukrayna krizini ve krizin Türkiye’ye yansımalarını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.