Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Loft Art’ın yeni sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Akfen Holding’in sanat alanı Loft Art’ın ikinci sergisi “Symbio”, Nisbetiye On’daki mekanında kapılarını açtı. 22 Nisan’a kadar gezilebilecek karma sergi, 15 sanatçının resim, heykel, enstalasyon ve video enstalasyon çalışmalarından oluşuyor.

Türkiye merkezli Akfen Holding, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirdiği sanat alanı Loft Art’ın yeni sergisi “Symbio”nun kapılarını ziyaretçilerine açtı. Sergi, 22 Nisan’a kadar İstanbul-Beşiktaş’taki Nisbetiye On’da ziyaret edilebilecek.

Tema olarak dijital çağda insan ve makinenin ortak yaşamını ele alan eserler, “yaşamda farklı iki canlı organizmanın biyolojide, birbirine muhtaç yaşama zorunluluğu, psikolojide ise birbirine ters tutum ve davranışlarla birbirini tamamlayan ilişki biçimi olan simbiyotik ilişki” kavramı üzerinde duruyor.

Sergide, Ahmet Rüstem Ekici, Ali Topaloğlu, Arda Büyük, Ayşegül Altunok, Burak Çizer, Burcu Filiz, Engin Arer – Berkay Buğdan, Hamza Kırbaş, Levent Oyluçtarhan, Oğulcan Arslan, Özgür Ballı, Özkan Arslan, Reach Geblo, Sibel Niksarlı ve Şafak Yükseler’in çalışmaları yer alıyor.

Sergide satılan eserler, Akfen Holding’in kurduğu, merkezine kadın ve çocukların yer aldığı Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın (TİKAV) çalışmalarına aktarılacak.

Serginin sanat direktörlüğünü Ayşe Jaber, sergi alanının sorumluluğunu ise TİKAV Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Akın üstlendi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.