Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (25 Şubat 2022): Rusya ordusu Kiev’de | Bundan sonra ne olacak? Moskova, Ukrayna, ABD, Türkiye ve Fransa’dan konuklarla

Editör: Egemen Gök

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Ukrayna’nın Donbas bölgesine askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ikinci günü. Güne Bakış’ta bu akşam, emekli Büyükelçi Hakan Okçal, Carnegie Uluslararası Barış Vakfı uzmanlarından emekli Büyükelçi Alper Coşkun, Prof. Dr. Ahmet İnsel, Medyascope yorumcusu ve gazeteci Işın Eliçin, Moskova Ekonomi Yüksekokulu’ndan (HSE University) Siyaset Bilimi Dr. Adayı ve Rusya uzmanı Ümit Nazmi Hazır ile saldırının ikinci gününde yaşananları, Amerika Birleşik Devletleri, NATO ve Avrupa Birliği’nden gelen açıklamaları, Ukrayna-Rusya sınırında mahsur kalan TIR şoförü Sadullah Yılmaztürk ile yaşadıklarını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.