Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (7 Mart 2022): Rusya – Ukrayna savaşında Antalya’da müzakere masası kuruluyor | Sahada son durum

Editör: Egemen Gök

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısının 12. günü. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarıyla 10 Mart’taki Antalya Diplomasi Forumu’nda üçlü formatta görüşeceklerini açıkladı. Ukrayna’nın bazı bölgelerinde binlerce insan hâlâ bodrumlarda, ısı ve elektrik olmadan yaşamaya çalışıyor, yiyecek ve su kaynakları günden güne azalıyor. Batılı devletler, büyük uluslararası şirketler ve daha birçok kuruluş Rusya’ya karşı yaptırım kararları aldı.

Ekonomi ve Dış Politikalar Araştırma Merkezi (EDAM) Direktörü Sinan Ülgen ile Rusya-Ukrayna savaşında gelinen son noktayı ve iki ülkenin liderlerinden gelen açıklamaları konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.