Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim ve eşi Fulya Terim’i Barcelona maçına davet etti

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile deplasmanda oynanacak karşılaşmaya yollarını ayırdığı eski teknik direktör Fatih Terim’i de davet etti.

Burak Elmas’tan Fatih Terim’e davet

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 10 Mart Perşembe günü Barcelona deplasmanına konuk olacak. Başkan Burak Elmas, Nou Camp’ta oynanacak maça, yollarını ayırdığı eski teknik direktör Fatih Terim ve eşi Fulya Terim’i davet ederek jest yaptı. Galatasaray tarihinin en büyük efsanelerinden Terim, sarı-kırmızılı ekibin grup aşamasını namağlup lider tamamlamasını sağlamıştı.  

Burak Elmas’ın Fatih Terim ve Fulya Terim’e davet mektubu;

“Sevgili Fatih hocam;

Büyük katkılarınız ve emekleriniz sayesinde elde ettiğimiz Avrupa Ligi’nde son 16 takım arasında mücadele etme hakkının ilk müsabakası olan 10 Mart’taki Barcelona deplasmanında kıymetli eşiniz Fulya Hanımefendi’yle birlikte takımımızın yanında olmanızdan mutluluk duyacak ve kuvvet alacağız.

Davetimize icabet edebilmeniz halinde seyahatimiz için gereken organizasyonla bizzat ilgilenmekle bahtiyar olacağım.

İçten sevgi ve saygılarımla.

Burak Elmas.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.