Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (9 Mart 2022): İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog Türkiye’de | İstanbul’da kar yağışı bekleniyor

Editör: Egemen Gök

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) ve Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM), perşembe gününden (10 Mart) itibaren İstanbul’da yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AKOM yetkilileri ve İstanbul Valiliği, dün (8 Mart) bir toplantı düzenleyerek beklenen kar yağışı için önlemler aldı.

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Türkiye’de. Dünyanın gözü kulağı Ukrayna’daki savaşa çevrilmişken, 15 yıl sonra ilk kez bir İsrailli lider Türkiye’ye geldi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu Güne Bakış’ta bu akşam, eski milletvekili Suat Kınıklıoğlu ile 15 yıl sonra gerçekleşen İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un ziyaretini, Medyascope muhabiri Ali Macit ile AKOM’daki çalışmaları ve İstanbul’da beklenen kar yağışında son durumu konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.