Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (14 Mart 2022): Erdoğan’ın dış politikada yeni hamleleri ne getirecek?

Ankara’nın yoğun diplomasi trafiği devam ediyor. İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un ziyaretinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD Başkanı Joe Biden ile telefonda görüşmesinin ardından bugün de Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Türkiye’ye geliyor. Rusya-Ukrayna savaşının ardından Türkiye’nin dış politikadaki yeni adımlarının nasıl sonuçları olacak? Gazeteci Murat Yetkin, Medyascope Gündem’de yorumladı.

Rusya-Ukrayna savaşı 19. günde devam ediyor. Savaş dünya ekonomisini nasıl etkiliyor? Diplomasi trafiğinin Türkiye ekonomisine etkisi ne olacak? Türkiye’de enflasyon nereye gidiyor? Kare Portföy Genel Müdürü Ümit Kumcuoğlu, Medyascope Gündem’de yorumladı.

Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkeden göçen hekimler için söylediği “Giderlerse gitsinler” sözleri tepki çekmeye devam ederken, hekimler bugün iş bırakma eylemine gidiyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.