Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (18 Mart 2022) – Diyarbakır ziyaretinin ardından: Kürtler Kılıçdaroğlu ile helalleşti mi?

Editör: Egemen Gök

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 9-11 Mart tarihleri arasında Diyarbakır’a gitti, Kürtlerle helalleşti, af diledi, özür diledi. Peki Kürtler Kılıçdaroğlu ile helalleşti mi?

Ülke genelinde etkisini gösteren kar yağışları şiddetini artırıyor. Meteoroloji bugünden itibaren İstanbul’da yoğun kar yağışı olacağı konusunda uyarmıştı. İstanbul dahil birçok ilde de okullar tatil edildi.

Gamze Elvan’ın sunduğu “Güne Bakış”ta bu akşam, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Vahap Coşkun ile Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyaretini; Medyascope muhabirleri Ayşegül Karagöz ve Ali Macit ile İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.