Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trump’ın başkanlığı döneminde rapçi Kid Rock’tan Kuzey Kore ve IŞİD konusunda tavsiye istediği ortaya çıktı

Rapçi Kid Rock, eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump’ın bir kere kendisinden ABD’nin IŞİD ve Kuzey Kore politikası hakkında tavsiye istediğini söyledi.

Fox News’ten Tucker Carlson’a konuk olan rapçi Kid Rock, 2017’deki Beyaz Saray ziyareti sırasında eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kendisine ABD’nin IŞİD ve Kuzey Kore politikaları hakkında sorular sorduğunu anlattı.

Trump’ın kendisine “Sence Kuzey Kore hakkında ne yapmalıyız?” diye sorduğunu belirten Rock, “Ne? Buna cevap verecek nitelikte olduğumu düşünmüyorum” yanıtını verdiğini söyledi.

Trump’ın sosyal medya hesabını sıklıkla kullandığına atıfta bulunan ve bir keresinde bir tweet atmak istediğinde de yanında olduğunu belirten 51 yaşındaki Rock, yaşadığı anları şöyle anlattı:

“(Trump) Bir tweet atmak istedi. Tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum fakat şuna benziyordu: ‘Eğer halifeliğe katıldıysanız veya katılmayı planlıyorsanız, öleceksiniz.’ Sonra bana ne düşündüğümü sordu. Ben de ‘Mükemmel. Ben olsam daha iyisini yazamazdım’ dedim. Daha sonrasında ise tweet, politik gözükmesi açısından yeniden yazıldı. Örneğin ‘öleceksiniz’ yerine ‘korkun’ yazıldı.”

Rock röportajında, Trump’ın yanı sıra iptal kültürü ve koronavirüs hakkında da konuştu. ABD Başkanı Joe Biden’ın Koronavirüs Danışmanı Anthony Fauci’ye de atıfta bulunan Rock, Fauci’ye küfür etti.

Kaynak: Guardian

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.