Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (23 Mart 2022): Erdoğan ve Bahçeli birbirinden kopuyor mu? | Cumhur İttifakı dağılıyor mu?

Editör: Egemen Gök

Petrol fiyatlarındaki yükselişin ardından akaryakıta bir zam daha geldi. Benzin 1 lira 68 kuruş, motorin 1 lira 59 kuruş zamlandı. Kırmızı ete de yüzde 48 zam yapıldı.

Seçim yasası değişikliği bugün Meclis Anayasa Komisyonu’nda görüşülmeye başlandı. Seçim yasasındaki değişiklik Cumhur İttifakı’nın dağılmasına mı işaret ediyor? İktidar kulislerinde ise kabine değişikliği iddiaları konuşuluyor.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, gazeteci ve yazar Fehmi Koru ile Cumhur İttifakı’nında yaşanan kulvar değişikliği iddialarını, Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülmeye başlanan seçim yasası değişikliği teklifini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.