Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (26 Mart 2022): Türkiye’nin Ukrayna – Rusya savaşında izlediği yol & Batı’nın Rusya’ya yaptırımları | Aydın Sezer yorumladı

Editör: Gamze Elvan

Rusya-Ukrayna savaşının 31. günü. İki ülke arasında heyetlerarası görüşmeler devam ediyor. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Mariupol’deki tahliyeler için Türkiye ve Yunanistan ile görüştüklerini açıkladı. İstanbul Boğazı’nın Karadeniz girişinde mayın olduğundan şüphelenilen bir cisim bulundu, Milli Savunma Bakanlığı mayının imhası için müdahalelere başladı. Arabuluculuk çabasını sürdüren Türkiye’nin garantör devletlerden birisi olması özellikle Ukrayna tarafından dillendiriliyor. Türkiye, Ukrayna için garantör ülke olabilir mi? Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Gazete Duvar yazarı Aydın Sezer ile Ankara’nın Ukrayna – Rusya savaşında nasıl bir yol izlediğini ve Batı’nın yaptırımlarına katılmamasının ülkeye etkisini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.