Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

MHK’nın hakem kararı bozuldu

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu’nun 13 Süper Lig hakemine görevden el çektirilmesi kararını bozdu.

MHK’nın tarihi kararı, Tahkim Kurulu’ndan döndü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig’de görev alan hakem kadrosunu yeniden belirlerken tarihi bir kararın altına imza atarak, Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus’un da aralarında bulunduğu 13 ismi liste dışında bırakmıştı. Ancak MHK’nın görevden aldığı hakem ve gözlemciler, bu kararın ardından TFF Tahkim Kurulu’na itiraz etti. Hakemleri ve gözlemcileri haklı bulan TFF Tahkim Kurulu ise MHK’nın 13 Süper Lig hakemine görevden el çektirilmesi kararını bozdu. Kararın bozulmasıyla birlikte söz konusu isimler görev verilmesi halinde kalan maçlarda düdük çalabilecek.

TFF Tahkim Kurulu tarafından göreve geri döndürülen hakemler:

Cüneyt Çakır

Ali Palabıyık

Hüseyin Göçek

Fırat Aydınus

Abdülkadir Bitigen

Halis Özkahya

Alper Ulusoy

Bahattin Şimşek

Mustafa Öğretmenoğlu

Tugay Kaan Numanoğlu

Burak Şeker

Suat Arslanboğa

Mert Güzenge

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.