Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (28 Mart 2022): Rusya-Ukrayna müzakereleri İstanbul’da | Altılı masa heyecanını mı kaybediyor?

Editör: Egemen Gök

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanları dün akşam DEVA Partisi’nin ev sahipliğinde yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıdan sonra paylaşılan yazılı açıklamada, hem güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş sürecinin yol haritası hem de seçim güvenliği konularında çalışma grupları oluşturulacağı duyuruldu.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının 33. günü. Bu akşam Rus ve Ukraynalı heyetlerin, savaşın son bulması hedefiyle İstanbul’da müzakere masasına oturması bekleniyor.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, gazeteci ve yazar Ali Bayramoğlu ve Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş ile altı muhalefet partisinin genel başkanlarının ikinci kez yemekli toplantıda bir araya gelmesini, emekli Büyükelçi ve Medyascope yorumcusu Selim Kuneralp ile Ukrayna ve Rusya’nın müzakere heyetlerinin İstanbul’da buluşmasını konuştuk.

Yayınımızı dinleyebilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.