Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Artweeks@Akaretler’in 6. edisyonu başlıyor

Bilgili Holding’in ev sahipliğinde, Akaretler-Sıraevler’de düzenlenecek Artweeks@Akaretler’in 6. edisyonu 30 Mart 2022’de başlıyor. Organizasyon, farklı disiplinlerden sanatçıları, galerileri ve koleksiyonerleri bir araya getirecek.

Organizasyonunu Bilgili Sanat ve Sabiha Kurtulmuş’un üstlendiği Artweeks@Akaretler’in 6. edisyonu yarın (30 Mart) başlıyor. Edisyon, 10 Nisan’a kadar her gün 11:00-20:00 saatleri arasında İstanbul-Beşiktaş’ta bulunan Akaretler-Sıraevler’de ücretsiz ziyaret edilebilecek. 

Çağdaş sanat galerileri, koleksiyonerler ve solo sergilere ev sahipliği yapacak organizasyon, ziyaretçilerini Sıraevler’deki 11,12,15,17,19,37-39, 55 ve B 2/2-3-4 numaralı binalarda ağırlayacak.

Artweeks@Akaretler’in 6. edisyonuna katılan katılımcı galerileri arasında artSumer, Martch Art Project, Sanatorium, The Empire Project, Galeri Nev İstanbul, Anna Laudel, PİLEVNELİ, Versus Art Project, ArtOn İstanbul, Pi Artworks, MERKUR Galeri, Ferda Art Platform, Mixer Art Gallery, Mine Sanat Galerisi ve Öktem Aykut yer alıyor.

Difo Art ve Yıldız Holding de özel sergileriyle edisyona katılacaklar arasında. Ayrıca edisyonda ilk yerli NFT platformu Carny.io’nun bir NFT sergisi de yer alacak.

Galerilerin hangi binada yer aldığına buradan ulaşabilirsiniz.

Organizasyonun sponsoru, dünyanın en büyük varlık yöneticisi UBS Bankası.

Artweeks@Akaretler, geçen sene düzenlediği 5. edisyonunda, 12 gün boyunca 100’den fazla sanatçıyı, 15 çağdaş sanat galerisini, iki solo sergiyi ve bir koleksiyoner seçkisini sanatseverler ile buluşturmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.