Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Belçikalı kaleci Miguel Van Damme, 28 yaşında hayatını kaybetti

Belçika Ligi takımlarından Cercle Brugge’ün kalecisi Miguel Van Damme, 28 yaşında hayatını kaybetti. 

Miguel Van Damme, 28 yaşında hayata veda etti

Belçika Ligi takımlarından Cercle Brugge’ün kalecisi Miguel Van Damme, 28 yaşında hayatını kaybetti. 2016 yılından bu yana lösemi ile mücadele eden Van Damme, üçüncü kez aynı hastalığın pençesine düşmüştü. 2013-2014 sezonundan bu yana yeşil-siyahlıların kalesini koruyan Van Damme, 46 resmi maçta görev aldı. Van Damme’ın ölüm haberini dokuz sezondur formasını giydiği Cercle Brugges duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “İşlerin bir süredir iyi gitmediğini bilsek de, hissettiklerimizi anlatmaya kelimeler yetmez. Cercle Brugge’ün yaklaşık 123 yıllık tarihinde bugün son derece zor bir gün” denildi. 

Miguel Van Damme’ı anmak için bugün (29 Mart) Türkiye saati ile 21.45’te oynanacak Belçika-Burkina Faso karşılaşmasından önce bir dakikalık saygı duruşu yapılacak. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.