Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (30 Mart 2022): Erdoğan dış politika hamlelerini iç politikada değerlendirebilecek mi? | Furkan Vakfı’na polis müdahalesinin perde arkası

Editör: Egemen Gök

Rusya Federasyonu’nun 24 Şubat 2022’de Ukrayna’ya saldırmasının üzerinden 35 gün geçti. Dün (29 Mart) İstanbul’da yürütülen müzakereler ise bugüne kadar atılan en somut adımlardan biriydi.

Furkan Vakfı üyeleri, tutuklu bulunan sekiz vakıf üyesi için Adana-Seyhan’da eylem düzenlemişti. Polisin biber gazlı, plastik mermili müdahalesinde hem kadınlar hem de çocuklar yaralandı ve gazdan etkilendi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Emre Erdoğan ile dün gerçekleşen müzakereyi ve AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son dönemdeki diplomatik temaslarının iç siyasete etkisini, Medyascope muhabirleri Doğu Eroğlu ve Sema Kızılarslan ile Adana’dan Furkan Vakfı olayının detaylarını konuştuk.

Spotify’dan dinleyebilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.