Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek finali: Nou Camp’taki Barcelona-Real Madrid maçında seyirci rekoru kırıldı

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanşında, Nou Camp Stadı’nda oynanan Barcelona-Real Madrid maçında seyirci rekoru kırıldı. Barcelona’nın 5-2 galibiyeti ile sonuçlanan 91.553 kişinin izlediği “El Clasico” maçı, şu ana kadar tribünde en çok seyircinin olduğu kadın futbol müsabakası oldu.

Barcelona-Real Madrid maçında seyirci rekoru kırıldı

Barcelona, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanş maçında ezeli rakibi Real Madrid’i sahasında konuk etti. Deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-1 kazanan Barcelona, Nou Camp Stadı’nın ev sahipliği yaptığı maçta rakibini farklı geçti. Katalonya temsilcisi, El Clasico’dan 5-2’lik zaferle ayrıldı. Barcelona’nın gollerini Mapi Leon, Bonmati, Pina, Putellas ve Hansen attı. Real Madrid’de ise Carmona ve Zornoza fileleri havalandıran isimler oldu.

Nou Camp Stadı’nda oynanan Barcelona-Real Madrid maçında seyirci rekoru kırıldı. Barcelona’nın 5-2 galibiyeti ile sonuçlanan 91.553 kişinin izlediği “El Clasico” maçı, şu ana kadar tribünde en çok seyircinin olduğu kadın futbol müsabakası oldu. Önceki rekor ise Paris Saint-Germain-Bayern Münih karşılaşmasına aitti. Parc des Princes’in ev sahipliği yaptığı karşılaşmayı, 27 bin 262 biletli seyirci takip etmişti. Öte yandan gecenin diğer maçında PSG, Bayern Münih ile uzatmalar sonucunda 2-2 berabere kalarak toplamda 4-3’lük sonuçla yarı finale yükseldi.

Barcelona’nın Real Madrid’i 5-2 yendiği karşılaşmanın özet görüntüleri:

Alexia Putellas önderliğinde Barcelona tribünleri:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler