Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (5 Nisan 2022): Buça’da sivil katliamı iddiaları | Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması | Faruk Loğoğlu, Timuçin Köprülü

Editör: Egemen Gök

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının 41. günü. Dünya, Ukrayna ordusunun geri aldığı Buça’daki görüntüleri konuşuyor. 

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden’ın Ekim 2021’de İtalya-Roma’daki G20 Zirvesi’nde mutabık kaldıkları “Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması”nın dünden (4 Nisan) itibaren başlatıldığını açıkladı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, ceza hukukçusu Dr. Timuçin Köprülü ile Ukrayna’daki sivil katliamı iddialarının hukuki boyutu, eski Vaşington Büyükelçisi Faruk Loğoğlu ile “Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması” konuşuldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.