Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süper Lig’de 31. hafta heyecanı sona erdi: Medipol Başakşehir, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u tek gol ile geçti – Hatay’da kazanan çıkmadı

Süper Lig’de 31. hafta heyecanı, dün (4 Nisan) oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi. Emre Belözoğlu’nun çalıştırdığı Medipol Başakşehir, sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u Danijel Aleksic’in attığı gol ile 1-0 mağlup ederek ilk dört yarışındaki iddiasını sürdürdü. Günün diğer maçında Atakaş Hatayspor ile Adana Demirspor kozlarını paylaştı. Karşılaşmada gol sesi çıkmazken Atakaş Hatayspor’da 90+5. dakikada Mehdi Boudjemaa ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 

Medipol Başakşehir, Danijel Aleksic ile güldü

Medipol Başakşehir, Süper Lig’in 31. haftasında ligin son sırasında yer alan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaştı. 

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşısında zorlanan Medipol Başakşehir, 26. dakikada Danijel Aleksic’in attığı gol ile yakaladığı skor avantajını maçın son düdüğüne kadar korumayı başardı. Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir’in dört maçlık galibiyet hasreti sona ererken; Cihat Arslan yönetimindeki Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise son dört maçtaki üçüncü yenilgisini aldı. 

Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından puanını 50’ye çıkardı. 

Süper Lig’in 31. haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan skorlar:

GZT Giresunspor 2-2 Demir Grup Sivasspor

Altay 1-2 Fraport-TAV Antalyaspor

Yukatel Kayserispor 0-4 Fenerbahçe

Galatasaray 2-0 VavaCars Fatih Karagümrük

Kasımpaşa 2-1 Gaziantep FK

İttifak Holding Konyaspor 3-0 Göztepe

Aytemiz Alanyaspor 2-1 Çaykur Rizespor

Trabzonspor 1-1 Beşiktaş

Medipol Başakşehir 1-0 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor

Atakaş Hatayspor 0-0 Adana Demirspor

Süper Lig’de 31. haftanın ardından oluşan puan durumu:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler