Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (6 Nisan 2022): Ukrayna Rusya’yı sivil katliamıyla suçluyor & Bakan Nebati’ye göre “enflasyon düşecek”

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne seslendi, Rusya askerlerini “zevk için” sivilleri katletmekle suçladı. Buça’daki katliam iddialarını reddeden Rusya yargılanabilir mi? Emekli Büyükelçi Hakan Okçal, savaşın 42. gününde gelinen noktayı yorumluyor.

TÜİK, enflasyonun yıllık yüzde 61’e yükseldiğini açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise enflasyonla mücadele konusunda kararlı olduklarını ve yakında enflasyonun makul bir seviyeye ineceğini söylüyor. Sizce enflasyon yakın zamanda düşecek mi? Anketimizin sonuçları Medyascope Gündem’de.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.