Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Diyarbakır’da DİSKİ’ye operasyon: 16 veznedar gözaltına alındı

Kayyumla yönetilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü’ne düzenlenen operasyonda 16 veznedar gözaltına alındı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bugün (12 Nisan) sabah saatlerinde DİSKİ’ye operasyon düzenledi. Soruşturma kapsamında DİSKİ’de veznedar olarak çalışan 16 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, faturaların ödenmesinde kullanılan kredi kartlarının kopyalanması ile ilgili soruşturma kapsamında alındıkları öğrenildi.

DİSKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, veznelerindeki bazı personelin işlemlerde usulsüzlük yaptığı şüphesiyle gözaltına alındığı belirtildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.